Het kinderbehang van qiddie.com

Kinderkamer
Kinderbehang

Toen ik tijdens mijn zwangerschap op zoek was naar kinderbehang voor de babykamer, heb ik het hele internet afgespeurd. Reguliere winkels hadden niets wat past bij mijn smaak en stijl. Online was er wel het een en ander te vinden maar ook veel in het buitenland. Dus moest ik op zoek naar een mooi behang en een betrouwbare webshop waarbij ik niet meteen de hoofdprijs betaalde.

Kinderbehang van het merk Lilipinso

lillipinso

In mijn zoektocht kwam ik het kinderbehang van het merk Lilipinso tegen. Ik ben hier direct voor gevallen. De mooie zachte kleuren, aparte vormen en figuurtjes geven direct de sfeer weer die ik wil voor mijn babykamer. Beetje uniseks, zachte, gedempte tinten en rustige patronen. Denk aan bladeren, wolken, driehoekjes of druppels. Maar ook wat meer uitbundige dessins met bloemen en strepen. De collecties worden ontworpen door ontwerpers van over de hele wereld. Ik vond in deze collectie direct wat ik zocht.

Waar is dit behang te koop?

Nu had ik wel het juiste behang gevonden maar waar kon ik dit kopen? Online kwam ik terecht bij de webshop qiddie.com. Wat een ontzettende leuke website! Niet alleen de mooie behangetjes maar ook posters, vloerkleden, muurstickers en groeimeters. Je kunt dus echt je hele baby- of kinderkamer stylen! Ideaal. En nog erger, prachtig mooi speelgoed van de mooiste merken. Die trouwens ook niet misstaan op een baby- of kinderkamer. Ik had dus al snel mijn mandje vol. En alles is keurig op tijd geleverd. Uitstekende service toen ik nog wat vragen had over het behang. Bovendien hebben ze een uitgebreid assortiment, zowel op het gebied van aankleding van de kinderkamer als op het gebied van speelgoed voor diverse leeftijden.

Ben jij bezig met de aankleding van de baby- of kinderkamer? Breng dan zeker eens een bezoek aan deze webshop. Ook als je nog een leuk kindercadeautje nodig hebt trouwens.