Dekbedovertrekken voor een voordelige prijs

Dekbedovertrekken voor een voordelige prijs zijn tegenwoordig lastig te vinden. Veel bedrijven vragen een andere prijs voor hetzelfde dekbed, maar welke is nou de beste. Bij Smulders Textiel hoef je jezelf dit niet af te vragen. Zij hebben altijd de beste prijs voor een dekbed. Ze zijn al meer dan 90 jaar in de wereld van beddengoed aanwezig en ondertussen 4 generaties verder in de familie en ook is het bedrijf veel verder dan vroeger. Ze hebben een enorme collectie aan beddengoed. Ze hebben voor iedereen wat wils.

De achtergrond van Smulders Textiel

dekbedovertrekken

In 1927 is Smulders Textiel begonnen met het verhandelen in beddengoed. Toen der tijd deden ze dat door met een kar achter de auto door de stad en steden dichtbij te rijden en vanuit hun kar aan huis beddengoed te verkopen. Dit waren toen destijds alleen lakens en dekbedovertrekken. Het was hoe we het hedendaags zouden noemen een kofferbakverkoop. Door de jaren heen en 4 generaties verder hebben ze hun bedrijf steeds meer uitgebreid en zijn ook het internet op gegaan. Ze hebben ondertussen alles wat je kan vinden als het gaat om beddengoed op 1 plek. Ze hebben alleen al uit dekbedovertrekken al meer dan 2900 keuzes waar je uit kan kiezen.

Klantenbeoordeling

De mensen van Smulders Textiel werken hard om hun klanten tevreden te stellen en dat is terug te zien in de cijfers. Ze krijgen gemiddeld een 9,2 van hun klanten. Dit is enorm hoog en daar zijn ze heel trots op. Veel tevreden klanten zeggen dat ze goed geholpen worden als ze iets bestellen of advies nodig hebben van een expert. Verder zeggen ze dat de levering erg snel is. De volgende dag is het alweer in huis en dit is supersnel voor een beddengoed winkel.