Wij hebben ook een servicecontract afgesloten bij onze Remeha CV ketel

holland_warmte_logoWij hebben ook een servicecontract afgesloten bij onze Remeha CV ketel

Als je echt op zoek bent naar een goede ketel die bekend staat om zijn goede kwaliteit, dan kun je echt ervan op aan dat je met de Remeha CV ketel goed zit. Omdat onze buren net een nieuwe ketel hebben en wij middels ook toe zijn aan een nieuwe. Ben ik eens bij onze buren langsgegaan om eens te vragen wat voor een ketel zij hebben en ook of zij hier tevreden mee zijn. Al snel stond ik met mijn man bij de buren op zolder bij de Remeha CV ketel. En ook kreeg ik de naam van deze website van Holland Warmte door. Dat was nog eens makkelijk en snel het juiste adres vinden voor een goede ketel zij ik toen wij aan de koffie zaten. Toen mijn man en ik thuis kwamen zijn wij eens op deze site gaan kijken en zo hebben wij diezelfde avond nog via deze site een offerte gaan aanvragen. De volgende dag kreeg ik al een reactie terug en zo kon ik zelfs ook al snel een afspraak maken om de Remeha CV ketel te laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden over de goede service die dit bedrijf heeft geleverd. En de vriendelijke monteur die ons alles heeft uitgelegd over de Remeha CV ketel hebben wij ook gecomplimenteerd met deze prettige ervaring. En zeker omdat je eigenlijk niet zo veel verstand hebt van de nieuwe ketels. En dan is het prettig als iemand je hiermee toch op de hoogte brengt. Gelukkig is deze erg eenvoudig te gebruiken en mogen wij te allen tijden contact opnemen met deze firma en ook wordt de ketel onderhouden omdat wij er een uitgebreid servicecontract bij hebben afgesloten.