Wil jij een villa kopen in Spanje maar weet je niet waar of hoe? Neem dan een kijkje bij Puurspanje. Met al ruim 10 jaar ervaring weet Puurspanje precies hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Over villa kopen in spanje

Puurspanje verkoopt een groot aanbod aan villa’s al vanaf 155.000 euro! Je kan een mooie villa aan het strand kopen maar ook een schitterende villa midden in een van de bruisende Spaanse steden. Je kan zelfs een villa op het schitterende, rustgevende heuvellandschap kopen. Er zijn dus veel mogelijkheden en er is zeker iets wat bij jou past! dankzij de goede service van dit bedrijf vindt je al snel het huis die je zoekt. Zelf kan je bepaalde eisen aangeven en dan zoeken zij het beste huis voor jou. Er zijn natuurlijk wel enkele dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je een huis in Spanje koopt. Het scheelt dat de makelaars van Puurspanje hier altijd van op de hoogte zijn zodat ze jou hier goed in kunnen ondersteunen.

Persoonlijke informatie

Zelf wilde ik al een tijdje een huis kopen in het buitenland. Ik zat nog te twijfelen tussen Spanje en Italië. Ik heb uiteindelijk toch voor Spanje gekozen. Puurspanje biedt een groot aanbod aan villa’s waardoor ik een goede keuze kon maken. Ze bieden veel verschillende prijsklassen en ook huizen op verschillende plekken. Ik wilde graag een villa aan het strand, gelukkig zijn die er genoeg. Ik ben zeer tevreden over de goede service. Ik werd goed geholpen en het contact was erg goed.