Waarom een beton ciré vloer de beste keuze is

Een mooie vloer kan een grote invloed hebben op de uitstraling van een kamer. Bovendien moet de vloer praktisch en duurzaam zijn. Wanneer je op zoek bent naar een vloer die aan al deze eisen voldoet, kom je al snel uit bij beton ciré. Beton ciré wordt steeds populairder als vloermateriaal en in dit artikel lees je waarom.

1. Een unieke uitstraling

Als je op zoek bent naar een vloer met een unieke uitstraling, dan is beton ciré zeker een goede keuze. Beton ciré heeft een stoere, robuuste uitstraling die goed past in een industrieel ingericht huis. Maar door de verschillende kleuren en afwerkingen kun je beton ciré ook goed combineren met een klassieke of moderne inrichting. Omdat beton ciré met de hand wordt aangebracht, is elke vloer uniek.

2. Duurzaamheid

Een beton ciré vloer is zeer duurzaam en gaat jarenlang mee. Het materiaal is slijtvast en sterk genoeg om dagelijkse belasting te weerstaan. Daarnaast is beton ciré vocht- en vuilafstotend, wat het schoonmaken van de vloer een stuk eenvoudiger maakt.

3. Comfortabel

Ondanks de robuuste uitstraling is beton ciré een verrassend comfortabel materiaal voor een vloer. In tegenstelling tot echt beton is beton ciré niet koud en hard, maar eerder zacht en warm. Bovendien is beton ciré in combinatie met vloerverwarming een ideale match.

4. Kostenbesparend

Een beton ciré vloer is niet alleen duurzaam, maar een beton ciré is ook kostenbesparend. Doordat beton ciré over een bestaande vloer kan worden aangebracht, hoeft de oude vloer niet eerst te worden verwijderd. Dit scheelt niet alleen veel werk, maar ook geld. Daarnaast is het onderhoud van een beton ciré vloer zeer eenvoudig en kost het weinig tijd.

5. Milieuvriendelijk

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke vloer, dan is beton ciré ook een goede keuze. Het materiaal is namelijk biologisch afbreekbaar en bevat geen schadelijke stoffen.

Een beton ciré vloer is om verschillende redenen een goede keuze. Het materiaal heeft niet alleen een mooie, stoere uitstraling, maar is ook duurzaam, comfortabel en milieuvriendelijk. Daarnaast is beton ciré kostenbesparend en is het onderhoud zeer eenvoudig. Met een beton ciré vloer haal je dus niet alleen een mooie, maar ook een praktische vloer in huis.

Bron: Coatingvloer.