Sanibroyeur kwalitatieve toiletten

Een Sanibroyeur toilet is te koop op de website van Toiletmarkt. De toiletten van dit merk maken gebruik van een vermaler en een pomp om uw afval af te voeren. Als u uw toilet doortrekt gaat dit vanzelf te werk. Wat u doorspoelt wordt in kleine deeltjes gesneden, daarna wordt het via een PVC buis afgevoerd. U kunt kiezen uit een buis met een diameter van 22, 28 of 32 mm. De pomp schakelt zichzelf uit. Zoek op Toiletmarkt het perfecte toilet van Sanibroyeur en ontdek alle voordelen!


Voordelen van dit type toiletten

Een Sanibroyeur toilet is bedoeld als uw afvoer en riolering te klein zijn voor het gebruik van een normaal toilet. Als u na enkele jaren besluit om uw badkamer ergens anders te maken, kunnen de afvoerbuizen niet geschikt zijn voor een gewoon toilet. De beste oplossing hiervoor is een Sanibroyeur. Een Sanibroyeur zorgt ervoor dat u een toilet kunt plaatsen op elke gewenste locatie in uw huis!

De vermaler

De vermaler van het toilet is stil, als u de wc gebruikt zorgt dit dus niet voor overlast. Als u geïnteresseerd bent in een Sanibroyeur toilet die helemaal geen geluid maakt, kies dan voor de Sanibroyeur X2 Silence. Bij dit model is gebruik gemaakt van de Silent Block. Ook wordt er gebruik gemaakt van montagepunten die geluidsoverdracht tegenhouden. Bij het monteren van het toilet zorgen de specialisten ervoor dat dit goed gebeurd, het toilet moet namelijk wel 100% stil zijn. Voor meer informatie over de vermaler van de Sanibroyeur kunt u de site van Toiletmarkt bekijken.