Ongediertebestrijding in Tilburg is verstandig

In de lente is het verstandig de ongediertebestrijding in Tilburg in te schakelen. Want als de zomer voor de deur staat, is het tijd om je huis voor te bereiden op insecten en andere plagen die worden aangetrokken door het warmere zomer weer. Stuk voor stuk zijn ze op zoek naar voedsel dat achtergelaten wordt door mensen.

Insectenspray is niet voldoende voor ongediertebestrijding in Tilburg

Maar waarom zou je alleen vertrouwen op een gemiddelde chemische insectenspray om jouw huis en tuin tegen ongedierte te beschermen? In Tilburg kun je Freek van Gestel inschakelen om jou te laten adviseren over veilige en effectieve ongediertebestrijdings methodes. Hier volgen drie reden waarom jij een professional zou moeten overwegen:

1. Een professioneel bedrijf beschermt jouw huis tegen de gezondheidsproblemen van insecten zoals muggen, teken en spinnen. Insecten zijn niet alleen vervelend en eng voor sommigen van ons, ze kunnen ook dragers zijn van schadelijke bacteriën en virussen, zoals Ziekte van Lyme bij teken en malaria en verschillende andere ziekten bij muggen. Hoewel de meerderheid van de insecten je niet noodzakelijkerwijs met een aandoeningen zal infecteren, is het altijd beter te voorkomen dan genezen.

2. Bespaar geld door jouw huis te beschermen tegen schade door ongedierte. Hoewel we allemaal weten dat mieren snel werk kunnen maken van gevallen kruimels, kunnen mieren en ander ongedierte ook schade aanbrengen aan tapijten, vloerkleden, muren, vloeren, meubels en zelfs de fundering. Laat een expert van de ongediertebestrijding een preventief onderzoek verrichten om onnodige kosten te voorkomen.

3. Alle diensten worden op jouw behoeftes afgestemd. Een professioneel team van ongediertebestrijders kan een pakket samen stellen met preventieve diensten die binnentreding van ongedierte voorkomt.