Nieuwe richting? Roer om!

Laat je interieur met jou en de tijd mee veranderen. Niets houdt je tegen om de boel de boel te laten; je woont immers zoals jij wilt!

Vloer en muren

Als je echt voor een nieuwe look gaat, is het belangrijk dat je goed naar de basis van je woonkamer kijkt. Kunnen muren, deuren, vloer en plafond er nog mee door? Passen ze bij de stijl die je voor ogen hebt? Zo nee, dan zul je moeten schuren, verven en een nieuwe vloerbedekking uitkiezen. Of je moet wanden en vloeren openbreken om ze volledig te vernieuwen. Hoe rigoureus je metamorfose wordt, bepaal je zelf. Vergeet niet om materialen en kleuren te kiezen die goed samengaan met elkaar en je vernieuwde uitstraling.

Meubels

Wees streng voor jezelf als het aankomt op meubels. Passen ze niet meer bij je nieuwe richting? Dan moeten ze weg, tenzij je bijvoorbeeld een nieuwe bekleding kunt (laten) maken voor je favoriete sofa of fauteuil. Hetzelfde geldt voor eetkamerstoelen. Ook tafels en kasten zullen eraan moeten geloven. Hebben zij al dan niet de tand des tijds doorstaan? Dat kan alleen jij bepalen! Ga bij de meubelboulevard of kringloopwinkel langs om iets nieuws uit te zoeken. Laat vooral ook Marktplaats niet links liggen!

Afval

Allerhande puin, meubelen en accessoires die je niet meer wilt hebben komen op een grote hoop te liggen als je niet uitkijkt. In plaats daarvan is een gepaste container huren veel verstandiger. Hierin kun je de door jou gekozen afvalstro(o)m(en) kwijt. De bak wordt bij je thuisbezorgd, waarmee je jezelf heel wat ritjes op en neer naar de milieustraat bespaart!

Heel veel succes en geniet van het eindresultaat van je inspanningen.