Meubels kopen doe je natuurlijk bij Kruit & Kramer

Meubels kopen doe je natuurlijk bij Kruit & Kramer

 

Hier in Groningen hebben wij het toch maar goed voor elkaar. Nooit gedacht dat ik hier zou aarden, maar het is me wonderwel afgegaan. Ik kwam hier voor de studie die ik deed en waar hier echt het vakgebied van Nederland gevestigd zit. In tegenstelling tot wat ik verwacht had, ben ik blijven plakken – en dat heeft natuurlijk voor een groot gedeelte met de liefde te maken, zowel die voor de stad uiteraard als die voor een man die ik hier heb ontmoet. Met die laatste ben ik zelfs gaan samenwonen hier, in het prachtige centrum van de stad in een oud herenhuis. We hebben het echt goed voor elkaar en een mooi huis als dit verdiende natuurlijk ook een mooi interieur. Vandaar dat ik mijn vriend onlangs een voorstel deed voor meubels kopen, ik vond dat we er eens tussenuit moesten om eens in een andere setting te zien hoe het staat. En iedereen hier in Groningen weet natuurlijk dat je meubels kopen verreweg het beste doet bij de winkel Kruit & Kramer, dat dat de plek is waar je dient te zijn. En dus togen wij naar die winkel, maar niet voordat we eerst uitgebreid de website van dit woonwarenhuis hadden bekeken. Die bleek heel informatief en vol te staan met de fijnste aanbiedingen, van dingen die wij in ons huis nog wel goed konden gebruiken ook. We zijn er dan ook bijzonder goed geslaagd!