Mijn vrouw is een half jaartje geleden overleden aan een dodelijke ziekte op 69 jarige leeftijd. Nu ik een half jaartje alleen ben begin ik me eigen eenzaam te voelen vooral thuis. Ik heb samen met mijn kinderen besloten dat ik wil gaan verhuizen naar een bejaardenhuis. Na wat overleg met ze hebben we een bejaardenhuis gevonden dat me aanspreekt en hier zal ik binnen kort naar toe verhuizen.logo

Vanuit het bejaardenhuis zijn we door verwezen naar Seniorenhulp Nederland. Het bejaardenhuis heeft een goede ervaring met Seniorenhulp Nederland en heeft ons aangeraden om hierdoor de verhuizing en de ontruiming woning te laten doen.

Voordat ik een definitieve beslissing had gemaakt om dit door hun te laten doen heb ik het nog met mijn kinderen doorgesproken en deze stemden er ook op in. Na contact opgenomen te hebben met het bedrijf hebben ze iemand langs gestuurd die een kijkje kwam nemen naar hoe alles het beste vervoerd kan worden en hoe de ontruiming van de woning het soepelste zou lopen.

Galerij8

Tijdens de ontruiming en verhuizing was het team erg vriendelijk en behulpzaam. Ze gingen erg secuur om met mijn spullen net of het hun eigen spullen waren. Van te voren hebben we goed doorgesproken wat ik allemaal mee wil nemen naar het bejaardenhuis en welke spullen verkocht kunnen worden.

De verhuizing is super goed verlopen en ik zoel me eigen al helemaal thuis in het bejaardenhuis. Ik ben zeer tevreden over Seniorenhulp Nederland en snap waarom het bejaardenhuis zulke goeden ervaring met hun heeft.