Langer genieten van je tuin? Kies een tuinkamer van Verasol

tuinkamer van Verasol

Waarom is het toch zo dat we in de winter en herfst amper kunnen genieten van onze tuin? Waarom is er nog geen manier gevonden om ook tijdens deze seizoenen iets in je tuin te doen? Nou, die is er dus! Met een tuinkamer van Verasol haal jij het beste uit je tuin, ook als het zomerseizoen al voorbij is. 

tuinkamer van Verasol

Wat is een tuinkamer?

Heb jij eigenlijk geen idee wat een tuinkamer is? Je bent zeker niet de enige. Sterker nog: de meeste mensen weten waarschijnlijk niet wat een tuinkamer is. Maar toch heb je er ongetwijfeld wel eens eentje gezien. Het is als het ware een combinatie van een veranda met perfect sluitende kozijnen of glaswanden. De tuinkamer is vaak van aluminium gemaakt en heeft een stevige, onderhoudsvrije constructie. Meestal is de tuinkamer bevestigd aan de gevel van je huis. 

Waarom je een tuinkamer wil hebben

tuinkamer van Verasol

Er zijn natuurlijk wel meer manieren om te zorgen dat je langer van je tuin kunt genieten, maar de tuinkamer is wel een heel populaire. Het is namelijk maar wat jammer als jij een prachtige tuin aanlegt maar er dankzij het Hollandse weer amper van kunt genieten. Met een tuinkamer verleng je de periode waarin je kunt genieten van de tuin en zorg je bovendien dat je familie en vrienden droog en uit de wind zitten. En wie wil dat nu niet: een jaar lang genieten van je tuin!