Van hondenmanden tot kippenspeeltjes: je kunt het zo gek niet bedenken of Pets Place heeft het. En de online dierenwinkel strooit niet alleen met kattenvoer, maar ook met kortingen: op bijna alle producten uit het assortiment geldt een korting van 10% en met een leuke Pets Place kortingscode kun je nog eens extra besparen.

Om het winkelen bij dierenwinkel Pets Place zo leuk mogelijk te maken, krijgen klanten regelmatig kortingen, kortingscodes of andere voordelen. Regelmatig vind je een kortingscode pets place die je kunt inzetten om extra te besparen op alles wat je maar nodig kunt hebben voor je huisdier.  

Pets Place 10% kortingscode

Om altijd op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen, leukste winacties en uitstekend dierenadvies schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Pets Place. Zo krijgt je grote vriend op pootjes de beste verzorging en het is ook fijn voor je portemonnee.

Niet alleen vanwege de scherpe deals waar je in de nieuwsbrief op wordt gewezen, maar ook vanwege de kortingscode die je direct na je inschrijving ontvangt. Hiermee krijg je namelijk eenmalig 10% korting op je bestelling! Daarnaast verspreidt de dierenwinkel enkele malen per jaar een kortingscode die goed is voor zo’n 5% tot 15% korting op je aankopen.