Een genot infraroodlampen

infraroodlampen

Na de koop van onze nieuwe woning wilden wij een aantal luxe voorzieningen laten plaatsen, waaronder een sauna. Via het internet zijn mijn vriend en ik gaan kijken naar een aantal sauna’s. Zodoende zijn wij terecht gekomen bij infraroodlampen. Wanneer u gebruik maakt van infraroodlampen werkt dit efficiënter dan een gewone sauna. De temperatuur is werkelijk waar om te genieten want de temperatuur van een infraroodcabine ligt rond de veertig a zestig graden, dit is een stuk lager dan een normale sauna. Maar er zitten meerdere voordelen vast aan de aanschaf van een infraroodcabine in verhouding met normale sauna’s. Zie hieronder de voordelen:

  • Lagere temperatuur(zelfde effect)
  • Warmte dringt dieper in het lichaam
  • Bloed gaat sneller circuleren

infraroodlampen

De werking

De werking van een infraroodcabine is zeer eenvoudig. Wanneer u gebruik maakt van een infraroodcabine dan gaat uw bloed sneller circuleren. Als dit gebeurt wordt de doorbloeding binnen in uw lichaam verbeterd met als resultaat een gladde en mooie huid. Ook herstellen blessures sneller wanneer u gebruik maakt van een infraroodcabine!

Een waar genot!

Na de aanschaf van onze infraroodcabine kan ik u vertellen dat het een waar genot is. Wanneer u ziek, zwak of misselijk bent en u maakt gebruik van de infraroodcabine dan voelt u uw zelf gelijk een stuk beter. Ook werpt het zijn vruchten af wanneer u gestrest bent de infraroodcabine helpt u van uw stress af. Zoekende naar een ontspanningsproduct? Dan kunt u nu stoppen met zoeken om een infraroodcabine te laten plaatsen!

Sauna