Zeker een aanrader: houten zwembad

2

Al vanaf jongs af aan was het mijn droom om een groot huis te kopen met een grote achtertuin waarin ik een houten zwembad wilde laten plaatsen. Door de promotie op werk en jarenlang sparen kon het mezelf eindelijk veroorloven om van mijn dromen werkelijkheid te maken. Na de koop van een prachtige woning ben ik opzoek gegaan naar een goede aanbieder in zwembaden. Maar waar kon ik deze vinden?

1

 

Een tip van een vriend

Op aanraadde van een goede vriend ben ik in aanraking gekomen met het bedrijf Bodyfit! Dit bedrijf is een gespecialiseerde aanbieder in het plaatsen(bouwen) van zwembaden. Ook had ik de mogelijkheid om voor een zeer voordelige prijs een zwembad te laten plaatsen. Een houten zwembad vond ik zeer indrukwekkend en van het een kwam dan ook het ander!

Bodyfit is top!

Bodyfit is werkelijk waar geweldig! Tijdens een face to face gesprek vermelde ik mijn eisen en het budget voor de bouw van mijn zwembad. Tijdens dit gesprek sloot ik een koopovereenkomst af bij Bodyfit. Aan de hand van deze overeenkomst is het personeel van Bodyfit begonnen met de werkzaamheden. Nu een kleine twee maanden later kan ik je vertellen dat mijn zwembad prachtig is geworden. Bodyfit heeft top kwaliteit geleverd! Ik heb er verder ook weinig werk aan aangezien het een zelfwerkend systeem is. Dit is heel fijn!