Trendy glazen kledingkastontwerpen voor de slaapkamer.

Als je aan een glazen kledingkast voor je slaapkamer denkt, is verfijning het eerste dat in je opkomt. Bij Julia Living zijn wij van mening dat Glas luxe uitstraalt. Hoewel opslagruimte essentieel is voor een slaapkamer, waarom zou je deze niet afdekken met glas? Over het algemeen bedekken kastdeurontwerpen met glas de gehele lengte van het plafond tot de vloer; het lijkt vaak een heel andere kamer waar je al je benodigdheden in kwijt kunt. Bij het zoeken naar glazen kledingkast ontwerpen voor de slaapkamer kom je op internet meerdere formaten tegen. Elk van hen heeft een rol te spelen die het uiterlijk van jouw kamer zal verbeteren. De keuze voor een kamer hangt vaak af van de grootte van de kamer en hoe je van plan bent ruimte te besteden aan je kledingkast. Hier zijn een paar ontwerp ideeën van Julia Living die goed werken voor moderne stedelijke huizen.

Glazen Kledingkastontwerp met gespiegelde afwerking

Dit concept lijkt perfect voor kamers die klein zijn en niet veel meubels kunnen herbergen. Als je van plan bent om een ​​glazen ontwerp op de kledingkast te plaatsen, waarom zou je dan geen spiegels installeren? Het verbergt niet alleen de bezittingen, maar dient ook als kijkglas. Je hebt geen aparte kaptafel of wandspiegel nodig om naar jezelf te kijken als je je klaarmaakt voor de dag. Met felle lichten ziet zelfs een kleine kamer er ruim uit. Meer heb je niet nodig om je kamer er aantrekkelijk uit te laten zien.

Licht en glazen kledingkastontwerp

Helderheid en glas gaan vaak hand in hand, aangezien dit het licht ideaal weerkaatst om een ​​ruimte ruim te laten lijken. Je kunt een bepaalde kant van jouw kamer wijden aan het ophangen van planken voor de kleding en andere benodigdheden, van het plafond tot de vloer. Bedek dit met glas en vul het aan met wandlampen. Het kunnen striplampen zijn of lampen die secties kunnen markeren. Je krijgt een compleet overzicht van je garderobe en dat scheelt tijd.

Een Inloopkast

Bij Julia Living zijn we fan van de inloopkast! Een inloopkast is ideaal voor slaapkamers die groot en ruim zijn. Het kan een ruimte zijn waar jij en je partner je kleding en andere benodigdheden neerleggen die ook als kleedkamer dienen. Door dingen naar jouw gemak te rangschikken en glazen wanden te plaatsen om de planken te bedekken, verandert de ruimte snel in een inloopkast. Hier kun je naast een spiegel en opbergruimte voor cosmetica en make-up een kleedruimte toevoegen. Sommigen zullen ooit het glas vervangen door spiegels, en dat scheelt in de kleedruimte. Je kunt zelfs lampen ophangen zoals jij dat wilt, vooral als je een bepaald gedeelte van het schoenenrek of de standaard waar je je tassen plaatst, wilt benadrukken.