Toen ik de site van Paul Dekkers bekeek wist ik dat ik het juiste adres had gevonden

Graag wil ik de link http://www.pauldekkers.com/mooie-muurschilderingen.html met jullie delen. Omdat ik natuurlijk dagelijks bezig ben met alles wat te maken heeft met wonen en stijlen. Ben ik erg blij dat ik dit adres heb gevonden. Als je op zoek bent naar een mooie muurschildering voor binnen of buiten dan heb je echt het juiste adres bij deze te pakken!

Laat je ruimte tot leven komen met de mooie muurschilderingen van Paul Dekkers

Natuurlijk krijg ik veel vragen van mensen om mij heen of ik een tip heb als zij bezig gaan met de inrichting of verbouwing van hun huis. Ik vind het natuurlijk telkens erg leuk om hen hierbij te mogen helpen. Echter heb ik mij nooit echt bezig gehouden met muurschilderingen tot ik mij eens ben gaan verdiepen in deze site. Ik kreeg de opdracht van een goede vriendin van mij om op zoek te gaan naar iemand die een mooie tekening op de de muur kan maken voor haar zoon. Ik ben eens gaan zoeken naar een website waar ik een goed gevoel bij kreeg en toen ik de site van Paul Dekkers aanklikte, nodigde het totaal niet meer uit om nog verder te zoeken. Wat een prachtig werk trof ik hier aan. Natuurlijk heb ik dit direct aan mijn vriendin doorgestuurd. Niet alleen voor kinderkamers is het een geweldig idee maar je kunt het zo gek niet bedenken of Paul Dekkers kan de ruimte waar hij een muurschildering op maakt helemaal tot leven laten komen.