Toegang krijgen door een palmboom?

Over een kleine twee weken hebben wij een palmboom nodig om toegang te krijgen. Het klinkt wellicht erg vreemd maar ik vind dit persoonlijk een leuk initiatief. Vrienden van ons hebben namelijk ervoor gekozen om elkaar het ja-woord te zeggen. Als je uitgenodigd ben kan je kiezen uit twee cadeautjes om dit vervolgens te bestellen. Hier weten zij trouwens nog niks van! Maar goed, een cadeau was een bon om een weekend weg te boeken en het ander dan de palmboom.

De prijs voor het geschenk mocht je geheel zelf bepalen, hierin was je dan wel vrij. Zolang het maar een van deze twee keuzes wordt is het prima. Ik moet wel zeggen dat ik bang ben voor het bruidspaar dat er veel planten in huis komen te staan! Overigens zie ik hier de hilariteit wel in.

Gezocht

Aangezien het feest al over een kleine twee weken is, ben ik op het internet gaan zoeken waar ik dit kan bestellen. Diverse bedrijven heb ik gezien en ook het assortiment heb ik bekeken. Op de website van Mypalmshop.nl ben ik blijven hangen. Zij hanteren aantrekkelijke kosten voor de aanschaf en ik hoef er niet eens de deur voor uit. Hier kan je namelijk vanachter je eigen computer bestellen! Ik ben onwijs benieuwd hoeveel bomen zij zullen krijgen op het feest!