Tip: woninginrichting utrecht

logo

Afgelopen maand zijn wij verhuist, alleen hadden wij nog niet het gewenste interieur. Wij zijn vervolgens op internet gaan Google’n onder ”woninginrichting Utrecht” en kwamen uit bij Plus light living. Een professioneel bedrijf wat je interieuradvies geeft. Tegenwoordig zie je hartstikke leuke combinaties en ik was super benieuwt wat zij voor mij kunnen betekenen. Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. De afspraak verliep erg goed. Je kan merken dat er ervaring aanwezig is en dat je er zeker wat aan hebt. 

Wij zijn vervolgens samen gaan kijken naar onze wensen en met haar inbreng werd het echt hartstikke mooi. Mijn vrouw en ik hebben een aantal meubels en decoratie spullen gekocht en binnen een week was onze woonkamer compleet.

Echt een aanrader

Het is zeker een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Zij kunnen je heel goed helpen bij het waarmaken van jouw wensen. Hun hebben de ervaring en inzicht om de meubels op de juiste plek te zetten, weten leuke decoratiewinkels en zijn ook nog eens super voordelig. Het is daarom zeker de moeite waard om eens de website te bekijken en de mogelijkheden te bekijken. Bekijk de website voor meer informatie over woninginrichting Utrecht.