Modular verlichting

Modular verlichtingPas geleden kwam ik bij een goede vriendin thuis. Ik kwam gezellig op de koffie en bij binnenkomst viel mij meteen iets op, de modular verlichting. Mijn vriendin vertelde me dat ze al een tijdje opzoek was geweest naar sfeervolle verlichting voor in haar woonkamer. Na een lange zoektocht kwam ze uit op de website van Daamen interieur, dit bedrijf verkoopt verlichting voor in de woonkamer. De lampen zorgde er bij mijn vriendin voor dat er meer sfeer in haar huis kwam. Na een gezellige middag kwam ik thuis en besefte ik dat mijn woonkamer ook wat extra sfeer nodig had, daarom ben ik meteen naar de website gegaan. Op de website kwam ik al snel de modular verlichting tegen waar ik naar opzoek was. Na goed overleg met mijn man besloot ik om de verlichting te bestellen. Het is nu alleen nog even wachten tot dat de lampen binnenkomen.

modularEen aankoop die mijn huis wat extra’s geeft!

Na een paar dagen wachten kwam mijn aankoop eindelijk binnen, dit was echt super. Mijn man en ik hebben de lampen meteen in de woonkamer gezet. De verlichting geeft onze kamer er veel sfeer en dat was precies de bedoeling. Dit is dan ook een echte aanrader voor iedereen die opzoek is naar wat extra sfeer in huis. Neem anders zelf een kijkje op de website voor meer info!verlichting