Tip: bezoek Sanitair Online voor een Damixa badkraan

22Ik hou van luxe, zoveel was je misschien al duidelijk. Daarom heb ik het mijzelf ook als voornemen gesteld mijn eigen woning van zoveel mogelijk luxe te voorzien. Het zal je niet verbazen dat daarbij mijn badkamer erg belangrijk is, dit is immers de spil van luxe in mijn appartement – geen wonder dat dat centraal staat bij mij. Ik heb er daarom extra aandacht aan besteed, zowel qua voorzieningen als qua aankleding ervan.

Een Damixa badkraan bij Sanitair Online

74Belangrijk was dat het een oase van rust werd en dat concept heb ik in alles doorgevoerd, tot en met de details aan toe zelfs. Dat ging zelfs zo ver dat ik op een heuse speurtocht ging naar kranen, alles moest namelijk overeenstemmen met elkaar. Ik heb een heerlijk royaal bad en dus wilde ik daar ook alle comfort in hebben met bijpassende kranen. Van Damixa heb ik een set van drie prachtige kranen gevonden die ik maar al te graag op mijn bad wilde aansluiten. Ik zocht uiteraard naar het goedkoopste adresje hiervoor op het web, iets wat velen van jullie denk ik wel herkennen. In die zoektocht trof ik de website Sanitair Online, alwaar alles vér onder de adviesprijs wordt verkocht.

31De Sanitair Online badkraan had namelijk een korting van zo’n 340 euro, ongeveer een derde van de adviesprijs (die ook bij vele andere leveranciers en winkels als zodanig wordt overgenomen). Groot voordeel dus, bij deze webwinkel, en zeker iets om in gedachten te houden als je zelf naar een adres zoekt om je badkamer vorm te geven.