Terrasscherm een goede investering!

1 Hallo allemaal! Zijn jullie klaar voor een leuk nieuw onderwerp over alles wat te maken heeft met je huis en tuin. Ik heb vandaag namelijk een stukje over Terrasscherm. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier op ben gekomen. Het zit namelijk zo een maand geleden was een jarig en dit heb ik gewoon thuis gevierd met wat vrienden van mij. Ik heb er ook meteen een house warming van gemaakt aangezien ik ook net een nieuw huis gekocht had. Het was heel leuk om met mijn vriendengroep te genieten van een lekker stuk taart en een heerlijk borreltje. Het was extreem lekker weer dus hebben we besloten om in de tuin te gaan zitten.

2 3

Mijn vrienden vonden het scherm heel erg mooi!

Iedereen was onderweg naar de tuin en ze kwamen mijn nieuwe Terrasscherm dus tegen. Die ik net een weekje geleden in de tuin heb laten zetten. Ze waren heel erg te spreken over de schermen die er stonden. Zo vonden ze de schermen er erg goed uit zien en ook nog eens heel praktisch! We hebben met de hele groep nog een hapje en drankje gedaan aan de tafels die achter het scherm stonden. Ik ben heel blij met de schermen en raad het zeker aan!