Skantrae: al 40 jaar kwaliteitsdeuren

Deuren

Het kwaliteitsmerk Skantrae biedt al 40 jaar een groot assortiment deuren aan. Deuren van hoge kwaliteit. Voordeuren die het visitekaartje van jouw woning zijn en jouw huis de gewenste uitstraling geven. Binnendeuren die de sfeer in de woning weergeven en passen bij jouw interieur en die bovendien geschikt zijn voor de verschillende toepassingen. Aan een badkamerdeur worden immers andere eisen gesteld dan aan een keukendeur. Voor elke stijl is er wel een passende deur te vinden die voldoet aan al jouw wensen.

Skantrae

Maak jouw deuren extra veilig met het Skantrae deurbeslag

Naast de deuren is ook het deurbeslag belangrijk. Niet alleen draagt het bij aan de uitstraling van de deur, het zorgt ook voor extra veiligheid. Skantrae biedt bijvoorbeeld deurbeslag aan met veiligheidssloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Zo houd je met jouw buitendeuren ongewenste gasten buiten. Wel zo prettig. Bovendien zijn de deuren gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ze dus erg stevig.

Deurbeslag

Tegen scherpe prijzen verkrijgbaar bij Outlet Z

Deuren en deurbeslag van Skantrae zijn ook te koop bij Outlet Z. Bekijk de webshop voor het complete aanbod deuren van dit merk en laat je verrassen door de scherpe prijzen. Er zijn deuren in verschillende kwaliteits standaarden. Zo kun je een nieuwe deur kopen maar ook kiezen voor een A of B grade. Aan deze deuren moet je nog wel wat doen qua afwerking maar dan heb je ook wel een deur van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Je kunt ervoor kiezen om de deuren thuis te laten bezorgen tegen een tarief van 35 euro. Woon je echter in de buurt en wil je geld besparen dan kun je ze ook op komen halen bij de afhaallocatie in Zutphen. Bij Outlet Z ontvang je in elk geval de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Bekijk dus snel het aanbod in de webshop.