Schilder Lisse heeft mij enorm geholpen.

Ik ben nog nooit zo blij geweest als toen ik de hulp van Schilder Lisse had ingeschakeld. Zelf was ik druk bezig om mijn huis op te knappen, maar wat viel me dat tegen.  De ellende begon al bij het uitkiezen van de kleur verf die ik nu op mijn huis wilde hebben. Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk mijn keuze kunnen maken. Maar al snel kwam het volgende probleem, hoe kwam ik bij de kozijnen boven bij de slaapkamers, daar moest echt een grote ladder of een stellage voor komen. Mijn auto was die week voor reparatie in de garage, dus ik moest een auto gaan huren om de ladder of stellage thuis te krijgen. Hier heb ik dus helemaal geen zin in, zoveel moeite om de spullen bij elkaar te krijgen en dan moet ik ook nog eens beginnen met verven. Nee dat moet makkelijker kunnen. Tot ik die middag toevallig een folder in de bus kreeg van Schilder Lisse, aar natuurlijk, dit was de oplossing! Heb snel een afspraak gemaakt voor het maken van een offerte, deze had ik al snel in huis. Nog geen paar dagen later werd mijn huis al geverfd.  DSC_1396-e1439458755753-169x300

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over mijn mooi geverfde huis, had het zelf niet beter kunnen doen. Over een maand staat behangen van de woonkamer op de planning. meer één ding is zeker, hier ga ik niet zelf aan beginnen. Ik weet inmiddels een goed adres waar ik deze klus aan toe vertrouw.  LogoColorNoText-kopie