Regelmatig doen: tapijt reinigen Zeeland

floor service logo

Voordat ik een tapijt had realiseerde ik niet dat het belangrijk is om regelmatig te tapijt reinigen Zeeland. Ik dacht altijd dat dit een beetje onzin was, totdat ik het verschil tussen voor en na de reiniging zag. Tapijt reinigen Zeeland is iets dat regelmatig moet gebeuren en daarom laat ik dit ook eens in het jaar doen.

floor service

Als nieuw

Na de reiniging zag mijn tapijt er als nieuw uit en daar was ik natuurlijk onwijs blij mee. Je realiseert je niet wat een bende er eigenlijk in zo’n tapijt komt te zitten totdat je het verschil ziet. Wat ik ook verbazingwekkend vond was hoe vol het tapijt eigenlijk was. Na de reiniging was het tapijt een stuk voller en dikker dan voor de reiniging aangezien je dit logisch genoeg plat loopt. Hier denk je alleen totaal niet bij na. Het tapijt was een stuk zachter dan voorheen, super fijn dus. Ik ben erg blij met het verschil en dit merk ik dan ook duidelijk. Ik ga dit zeker eens per jaar laten doen aangezien het gewoon nodig is. Ook gaat je tapijt een stuk langer mee wanneer je dit regelmatig schoon laat maken en grondig laat reinigen. Mijn tapijt is weer zoals nieuw en ik ben er er blij mee! Ik raad zeker iedereen die een tapijt heeft aan om dit regelmatig te laten reinigen. Je tapijt gaat een stuk langer mee dan voorheen en het ziet er weer uit als nieuw.

floor service 2