Raamfolie Plak het zelf maakt jouw huis eigen

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000Hallo allemaal, ik neem aan dat jullie net als mij ook binnen zitten. Wat hebben we vandaag toch slecht weer gehad! Maar dat geeft mij gelukkig wel de tijd om weer eens een artikel te schrijven. Zoals jullie weten schrijf ik veel dingen die gerelateerd zijn aan wonen. Wanneer ik een goede ervaring met iets heb dan deel ik deze graag met jullie. Natuurlijk heb ik ook wel een negatieve ervaringen, bijvoorbeeld met een slechte webshop. Maar ik concentreer mij liever op positieve dingen. Ik heb vandaag hopelijk weel een leuke tip waar jullie iets aan gaan hebben. Iedereen wil namelijk zijn eigen draai geven aan zijn woning. Nu ik heb een manier gevonden waarbij jullie dat kunnen doen, namelijk Raamfolie Plak het zelf. Dit bedrijf is een echte aanrader! Via plakhetzelf.nl kun je ook veel inspiratie op doen qua interieur voor je muur. Het is naast particulieren bestellingen ook mogelijk om als zakelijk klant hier iets te bestellen. Maar omdat het blog over wonen gaat wil ik hier verder op in gaan. Wanneer je zo’n muursticker in de slaapkamer neemt is het toch schitterend?

muurstickers_vogels_01-200x150

Inspiratie voor verschillende kamers

statische-geboortesticker-raamfolie-200x150Raamfolie Plak het zelf heeft zoveel in huis, dat vrijwel iedereen hier slaagt. Voor de mensen die op de site niks vinden kunnen zij ook zelf iets ontwerpen. Maar hier moet je natuurlijk wel creatief voor zijn, iets wat helaas niet voor iedereen is weggelegd. Maar dankzij de handige tool op de website van Plak Het Zelf kom je een heel eind. Ik heb het zelf al eens geprobeerd in vond mijn ontwerp erg mooi. Dus wanneer het tijd wordt om voor mij een kamer opnieuw in te gaan richten ga ik deze raamfolie bestelling zeker doorzetten!