Overkapping Terneuzen heeft een goede service!

3Tijdens de bouw van onze overkapping vonden wij het belangrijk dat alles klopte vergeleken met de verhoudingen van het huis en de tuin. Daarom vonden we dat het wel een overkapping moest zijn die op maat gemaakt wordt en wel goed moest zijn zoals wij het wilden hebben. Bij Overkapping Terneuzen zorgen ze er voor dat alles goed wordt opgemeten zo dat niks te groot of te klein was aan het einde van de bouw. Na het opmeten van alles zoals wij het in ons hoofd hadden gingen ze aan de slag met de verbouwing en was het alleen nog maar duimen voor het eindresultaat waarin we hoopte dat alles goed zou zijn verlopen en alles op maat zou zijn zoals we wenste.

Het verliep heel goed!
bodyfit_lang2

Tijden de verbouwing lette we natuurlijk zelf ook wel op de vooruitgang van de verbouwing en waren we benieuwd hoe alles op het einde er uit zou zien. Toen het eenmaal klaar was waren we meteen al zeer tevreden over het resultaat wat er uit was gekomen en we konden onze ogen niet geloven, wat een top verbouwing! Overkapping Terneuzen heeft echt super werk afgeleverd!

Alles op maat!

De afmetingen klopte zoals wij het wilde hebben en er was niks te klein of te groot. Wij genieten deze zomer heerlijk van deze overkapping en zijn het bedrijf heel dankbaar voor de goede verbouwing die ze hebben verricht. Als jij ook zo iets wilt neem dan snel een kijkje op de website, ze hanteren hele goede prijzen!