Op deze manier wordt kunstgras aangelegd in jouw tuin

kunstgrassen laten leggen Gras en Groen

Ziet jouw gras er meer bruin dan groen uit? Dan kun je ook gaan voor kunstgrassen! Dit gras is altijd groen en je hebt hier nooit onderhoud aan. En het mooie van alles: je hoeft het niet eens zelf aan te leggen. Dit wordt voor je gedaan door Gras en Groen. Kunstgrassen laten leggen Gras en Groen is ideaal. Maar hoe doen ze dat precies? Dat leggen we je uit!

kunstgrassen laten leggen Gras en Groen

Drie mogelijkheden

Er zijn drie opties kunstgrassen laten leggen Gras en Groen. Dit zijn Compleet: Gras en Groen doet alles en neemt dus al jouw werkzaamheden uit handen. Dan is er nog Basis: Gras en Groen hoogt je tuin op en legt het kunstgras. En als laatste is er de optie Start: Gras en Groen egaliseert de ondergrond en legt kunstgras. Wel zit er bij alle drie de opties inbegrepen dat je een drukverdeeldoek en kwartszand voor het bezanden van je kunstgras erbij krijgt. 

De stappen

Kunstgrassen laten leggen Gras en Groen gaat met drie verschillende stappen. Stap één is het afgraven en afvoeren van bestaande ondergrond. Ze graven en voeren de toplaag van 5 centimeter af. Daarna vlakken ze de bodem uit en verdichten ze die. 

Stap twee van kunstgrassen laten leggen Gras en Groen is het ophogen van de ondergrond. Ze leveren en verwerken de stabilisatie mix en brengen de ondergrond op hoogte. 

En de laatste stap is het kunstgras leggen. Ze verdichten en egaliseren de ondergrond, rollen de drukverdeeldoek uit en leggen het kunstgras! Dan ziet jouw tuin er prachtig uit door het kunstgras!