Net verhuisd: slotenmaker nodig.

Recentelijk verhuisd was ik op zoek naar een slotenmaker. Ik wilde de sloten van mijn nieuwe huis laten vervangen, je weet immers niet wie er allemaal in het bezit is van een ‘oude’ sleutel van jouw nieuwe huis. Offertes opgevraagd van diverse slotenmakers, reviews via google opgezocht en zo kwam ik terecht bij een lokale slotenmaker. Omdat ik naar Ede was verhuisd, kwam ik een goede recensie tegen van slotenmakersede.nl.

nieuwe-sloten-300x195

Gebruik gemaakt van recensies op het internet

 

Ik ben van mening dat je in deze tijd de lokale bedrijven een klein steuntje in rug mag geven mits deze vakwerk afleveren tegen een alleszins redelijke prijs. Het loont dus om via internet en je eigen persoonlijke netwerk rond te kijken. Wat zijn de ervaringen van buren en/of familie, waar moet je op letten met andere woorden doe als toekomstig klant je huiswerk.

politiekeurmerk (1)

Slotenmaker leverde vakwerk

 

Zo gezegd, zo gedaan en een afspraak gemaakt met de desbetreffende slotenmaker en op de afgesproken dag arriveerde hij keurig netjes op tijd. Hij werkte snel en efficiënt en de woning was binnen no time beveiligd met sloten conform politiekeurmerk. De klapramen werden daarna allemaal voorzien van een anti-inbraakstang, zelfs de kleine klapraam in de douche werd door deze slotenmaker voorzien van een anti-inbraakstang. Ik besloot op het allerlaatste moment nog een extra slot op mijn voordeur te nemen en ook dat bleek geen enkel probleem. Dat is dus absoluut de reden geweest waarom ik voor een slotenmaker heb gekozen! Ik heb absoluut geen spijt gehad dat ik contact met de beste man heb opgenomen.

Hand Carrying Bunch Of Keys