Motoren bouwen is de passie van Marcel van Hooijdonk

Motoren-en-Marcel

Marcel van Hooijdonk is wereldwijd een begrip als het gaat om het bouwen van custom made motoren. In zijn voormalige thuisland Nieuw-Zeeland bouwde hij een bloeiend bedrijf op dat motoren bouwde voor klanten, geheel op maat. Van over de hele wereld kwamen liefhebbers naar het bedrijf van Marcel van Hooijdonk om daar hun motor te bestellen. Ook voor het onderhoud reden klanten graag een stuk om of lieten hun motorfiets zelfs invliegen zodat de meester zelf er naar kon kijken.

Een passie die uitgroeide tot een bloeiend bedrijf

De vader van Marcel van Hooijdonk heeft zijn zoon de liefde voor motoren met de paplepel ingegeven. Als kind sleutelde Marcel al aan de motoren bij zijn vader. Het is dus niet zo vreemd dat die passie uiteindelijk resulteerde in zijn eigen bedrijf in Nieuw-Zeeland waar hij custom made motoren verkocht die geheel waren aangepast aan de wensen van de klant. Deze motoren werden wereldwijd verkocht, uit alle windstreken kwamen liefhebbers naar Nieuw Zeeland omdat ze hun motor alleen bij Marcel van Hooijdonk wilden bestellen.

Altijd streven naar de beste prestaties

Marcel van Hooijdonk streefde bij het bouwen van zijn motoren altijd naar de beste prestaties. Hij bleef net zo lang bezig met de afstellingen van de motor totdat deze geheel naar zijn zin was. De klant kon dan ook altijd rekenen op uitstekende service. Ook profiteerden de klanten van zijn gedegen kennis en ervaring, die hij met veel passie overbracht op zijn personeel. Dit resulteerde in een bloeiend bedrijf in de beste motoren ter wereld.