Moderne zwarte trapleuningen; De robuuste 40×40 met drager TYPE 11

Bij RVSvakman.nl bestelt u nu, naast een prachtige collectie RVS en houten leuningen, ook prachtige zwarte trapleuningen die voorzien zijn van een hoogwaardige poedercoating. In een serie blogartikelen lichten we diverse modellen uitgebreid toe. Dit keer besteden we extra aandacht aan een stoere en robuuste zwarte leuning die wegens haar omvang en rechte lijnen een moderne en stoere uitstraling heeft; De 40×40 zwart gecoate leuning vierkant inclusief leuninghouders TYPE 11 (vierkant blind). Natuurlijk is dit slechts 1 van onze modellen, bekijk onze webshop voor al onze trapleuningen zwart gecoat; RVSVakman.nl de nr. 1 webshop voor trapleuningen op maat!

RVS Vakman

De trapleuning zwart gecoat vierkant 40*40 incl. dragers TYPE 11 is een robuuste vierkante trapleuning inclusief bijpassende leuningdragers. Een zeer populair model met een mooie strakke look. Met de mooie rechte lijnen en perfecte afwerking ideaal voor een modern, strak, maar ook stoer interieur. Deze trapleuning is 40 mm hoog en breed en is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur (mat) gitzwart RAL 9005. Deze trapleuning wordt inclusief leuningdragers TYPE 11 geleverd. Tevens ontvangt u alle benodigde bevestigingsmaterialen. TYPE 11 betreft een ‘blinde bevestiging’, dit houdt in dat de drager middels een stokbout bevestigd wordt, waarbij geen bevestigingsschroeven zichtbaar zijn. Dit draagt prachtig bij aan de ‘strakke vormgeving’ van deze stoere & robuuste trapleuning. Daarnaast is de afwerking ideaal. Bij alle zwarte trapleuningen worden de uiteinden met de hand naadlood dichtgelast. Dit zit gewoon bij de prijs inbegrepen en zorgt voor een super strakke afwerking. Dit past natuurlijk helemaal bij de moderne en strakke look van de 40×40 zwarte trapleuning!

Een trapleuning met poedercoating wordt bij RVSvakman.nl altijd op maat voor u vervaardigd. De leuning in eigen werkplaats perfect op maat gezaagd, de uiteinden worden met de hand naadloos dichtgelast en uw leuning wordt netjes voorgeboord. Vervolgens wordt de leuning bij onze coating partner afgeleverd, waar deze wordt voorzien van een mooie coating. Wij dragen vervolgens zelf zorg voor het transport van de ‘coater’ naar onze werkplaats, waarbij de leuning gecontroleerd wordt en vervolgens zorgvuldig wordt verpakt. Pas dan wordt de leuning verstuurd en door onze transporteur bij u thuis afgeleverd!