Mijn laminaat laten leggen door LHP Vloeren

Omdat ik eindelijk op mij zelf ga wonen en een leuk appartement heb gevonden, wilde ik graag mijn laminaat laten leggen door professionele mensen. Natuurlijk had ik dit ook door mijn vader kunnen laten doen, maar een oudere man laat je niet meer op de knieën werken en daarbij wilde ik dat het perfect zou worden. Daarom huurde ik een medewerker van LHP Vloeren in om dit voor mij te doen. De kosten om de vloer te plaatsen viel erg mee en daarom maakte ik een afspraak met dit bedrijf om bij mij thuis te komen om mijn droom vloer te plaatsen.

In een dag klaar

De medewerker van LHP Vloeren, was in een dag klaar met het plaatsen van mijn vloer. Ook ligt de vloer er echt strak in en zie je geen naden. De plintjes werden ook meteen netjes geplaatst. Ik ben dan ook zeer blij dat ik mijn laminaat heb laten leggen door deze onderneming. Dit had mijn vader echt niet gekend en daarbij zou die er een paar dagen mee bezig zijn geweest. Nu kon ik al snel mijn meubels plaatsen en er wonen. Voor de prijs hoefde ik het gelukkig niet te laten want die is echt weinig en je hoef er zelf niet voor op de knieën.