Met een seniorentelefoon kunt u makkelijker communiceren met een ouder persoon!

Wanneer u een ouder persoon een seniorentelefoon geeft kan deze persoon gemakkelijk met u communiceren. Waar ligt dit aan? Een persoon die wat ouder is heeft de laatste aantal jaren een hoop technische ontwikkelingen meegemaakt. Dit is lang niet allemaal te begrijpen voor een persoon op leeftijd. Die snappen vaak niks van die rare smartphones en tablets. Die moeten gewoon een simpel ontwerp hebben dat niet te moeilijk te besturen is. Ook moet het makkelijk te begrijpen zijn wat er nou eigenlijk staat. Daarom hebben wij nu een seniorentelefoon ontworpen. Dit is een telefoon dit beschikt over een aantal extra functies waardoor het besturen en het gebruiken van een telefoon een stuk makkelijk wordt!

De seniorentelefoon beschikt over de volgende functies :

  • Een seniorentelefoon heeft een overzichtelijk toetsenbord waardoor ouderen personen gemakkelijk de juiste letters en cijfer kunnen vinden. Het typen van een bericht gaat nu ook een stuk makkelijker! Ook zijn de letters en cijfers op het toetsenbord een stuk groter waardoor het typen een stuk makkelijker wordt!
  • De seniorentelefoon beschikt over een noodknop waarmee je met een druk op de knop een belangrijk persoon kunt bellen. Bijvoorbeeld de man, zoon of de dochter. Dit geldt voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Dit is erg eenvoudig te gebruiken voor een persoon op leeftijd en erg overzichtelijk.
  • Het kleur contrast is groter.
  • De beltoon is luider.

Zo heeft de seniorentelefoon erg veel voordelen die het de ouderen een stuk makkelijker maken! Daarom is de seniorentelefoon een echte aanrader!