Als je op zoek bent naar woonruimte in Rotterdam dan wil je een makelaar die je op de beste manier kan helpen met jouw zoektocht naar jouw droomhuis. Kettner makelaardij helpt je niet alleen met jouw zoektocht naar een huis, maar kan ook optreden als verkoopmakelaar bij de verkoop van je huis of als taxateur voor bijvoorbeeld de hypotheek. Kettner makelaardij helpt je niet alleen in Rotterdam, maar ook in onder meer Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Met haar ruime ervaring als makelaar in Rotterdam en omstreken kan Kettner makelaardij jou ook helpen bij het kopen of verkopen van je huis in de omgeving.

Wonen in Noord

De makelaar kan je in elk gebied in Rotterdam helpen, dus ook in Rotterdam Noord. In het Noorden is de stad heel divers en is hier voor ieder wat wils. Van een karakteristieke villa of woonhuis in Hillergersberg tot aan rijtjeshuizen in Blijdorp of Bergpolder. Bij Kettner kennen ze elke wijk in Rotterdam Noord en kunnen ze de zoektocht afstemmen op jouw wensen. Zo moet je voor een karakteristieke jaren 30 woning op zoek in Blijdorp of Bergpolder en voor groen- en recreatiegebieden moet je in Schiebroek zijn. Bekijk het aanbod van huizen in Rotterdam Noord op de website of bespreek ze met een van de makelaars. Zo vind jij binnen een mum van tijd jouw droomhuis. 

Contact opnemen

Als je op zoek bent naar een makelaar die je kan helpen met het kopen of verkopen van je huis in de omgeving van Rotterdam of een taxateur nodig hebt dan kan je terecht bij Kettner makelaardij. Neem contact op door ze te bellen of te mailen of vul het contactformulier op de website in. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht en kan zo de mogelijkheden met de ervaren makelaars bespreken. Bij Kettner staat respect, tijd en aandacht voor de klant centraal en zorgen ze ervoor dat je jouw woning succesvol kan kopen of verkopen.