Peuterbed

Voor onze dochter hebben wij onlangs een zeer leuk peuterbed gekocht. Dit bed hebben wij online, via de Perfecthomeshop gekocht. Het bestellen ging net zo snel en makkelijk als de levering. Op een zeer gedetailleerde website kon je diverse bedden bekijken. Overigens staan hier heel veel mooie modellen op waaruit je een keuze kan maken. Aan de hand van een duidelijke foto en omschrijving kan je het bed verder goed bekijken. Hier hebben wij een prachtig bed voor onze dochter gezien en besteld. Een bed in een mooie kleur en waar de mogelijkheid is om in een handomdraai er een tweede bed bij te zetten. Deze zit namelijk in de lade onder dit bed van onze dochter.

Peuterbed

Een peuterbed met plaats voor een logé

Vrij snel nadat wij onze bestelling hadden gemaakt werd het bed al, binnen een paar dagen, geleverd. Deze bezorging is geheel gratis en dat was wel zo prettig. Ook onze dochter was helemaal blij met deze aankoop, want nu kon zij haar vriendinnetjes uitnodigen om te blijven slapen. Want binnen een handomdraai heb je een tweede bed geïnstalleerd op deze slaapkamer.

Sinds de komst van het nieuwe bed voor onze dochter, is het een stuk moeilijker geworden om haar uit bed te krijgen. Zij is namelijk zo blij hiermee, dat zij er heerlijk op blijft spelen. Kan ook niet anders, want de afbeelding aan de buitenkant is een pony, haar lievelingsdier.