Kies de goede vorm bij een spiegel

spiegel vierkant

Niet ieder model spiegel past in elke ruimte, heb je een moderne inrichting dan zijn strakke lijnen beter dan een rond model. Hoe strakker de spiegel is, hoe meer je inrichting wordt benadrukt. Een spiegel vierkant past hier perfect bij, ook om symmetrie te creëren is de spiegel ideaal. Rechthoekig heeft als nadeel dat deze geen gelijke zijden heeft, een vierkant model past in elke ruimte groot of klein. Vaak wordt een spiegel in de gang gehangen omdat dit praktisch is.

spiegel vierkant

Meer als decoratie

Vaak wordt een spiegel gebruikt als decoratie in een ruimte, maar wist je dat een spiegel vierkant meer kan zijn dan dat? Als je de spiegel op een leuke plaats hangt, kun je er nog een mooi effect mee creëren. Niet voor niets worden spiegels gebruikt om een ruimte groter te doen lijken, dat kan met deze spiegel ook perfect. Een spiegel in de toilet wordt veel gebruikt, mede omdat de ruimte niet zo groot is. Ook kun je even checken of je haar nog goed zit, meerdere voordelen dus.

Geschikt voor iedere ruimte

Een spiegel vierkant heeft als voordeel dat je deze in iedere ruimte kunt hangen, welke vorm de ruimte ook heeft hij past altijd in het interieur. Hang de spiegel op een tactische plaats, en je kunt een beetje met licht spelen om er een leuk effect van te maken. Een spiegel kan veel verandering brengen in de kamer, als je hem op een goede plaats hangt. In het assortiment van perfecthomeshop.eu zijn er verschillende modellen verkrijgbaar.