Steeds vaker krijg je als consument te horen over keurmerk sloten maar wat houd dat in? Een keurmerk wordt afgegeven wanneer het slot aan een aantal voorwaarden voldoet. Wat deze voorwaarden zijn heeft te maken met de instantie die het afgeeft. Voor het keurmerk sloten is dit de politie.

Politiekeurmerk veilig wonen

De keurmerk voor sloten word afgegeven door de politie en dit heeft alles te maken met veiligheid. Het slot moet aan strenge eisen voldoen voor de veiligheid van de woningen. Het is ook aan te raden om deze sloten door een slotenmaker Den Haag te laten plaatsen. De slotenmakers die deze sloten mogen plaatsen hebben zelf ook het politiekeurmerk veilig wonen gekregen. Zo voldoen zowel de sloten dat gebruikt worden als de slotenmaker Den Haag aan strenge eisen voor veilig wonen.

Waarom het keurmerk?

Er was veel verwarring over welke sloten en zelfs slotenmaker Den Haag goed waren voor het beveiligen van woningen. Zo is het keurmerk eigenlijk ontstaan. Zo geeft de politie aan welke sloten het beste gebruikt kunnen worden voor een veilige woning en welke slotenmaker Den Haag dit het beste kan plaatsen. Zo heb je als consument wat meer informatie en vertrouwen. Je weet immers dat de slotenmaker Den Haag en de sloten goedgekeurd zijn door de politie.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

https://slotenmaker-denhaag.nl

https://www.slotenmaker.nu/slotenmaker-den-haag/