Ik ging na een aantal maanden te hebben gezocht naar een woning in Amsterdam eindelijk samen met mijn vriendin het huis uit. De woning die we hadden gekocht was echter wel toe aan nieuwe meubilair. In de keuken was een erg onhandige hoek die ik graag wilde opvullen met een kast. Ik kon echter geen goede kast vinden met die afmetingen. Ik ging daarom op zoek naar kast op maat Amsterdam. Toen ik op kast op maat Amsterdam had gezocht kreeg ik erg veel resultaten. Nadat ik een tijdje op het internet had gekeken en een aantal websites had bezocht kwam ik uit op de website van Hubo Amstelveen.


Meer informatie op de website

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf precies aanbiedt. Op de website stond ook vermeld dat ze kasten op maat maken dit is dus precies waar ik naar op zoek was. Ik had de metingen doorgegeven en de kast was binnen een aantal dagen geleverd. De kast paste precies in die lastige hoek in de keuken. Ik was erg tevreden over het resultaat. Ik had eindelijk die lastige hoek opgevuld. Het was een erg mooie kast waar ik erg veel spullen ik kwijt kan.