Je eigen stijl in de tekstborden laten terugkomen

Misschien ben jij wel op eenzelfde zoektocht als ikzelf enige tijd geleden was, ik zocht namelijk naar tekstborden voor een persoonlijke boodschap die ik mijn zus wilde meegeven. Mijn zoektocht leverde tijdenlang niet het soort bevredigende resultaten op waar ik op had gehoopt en het duurde dan ook een flinke poos tot ik eindelijk vond wat ik zocht, namelijk een medium om je eigen tekstborden op te laten maken. De website van de Kastenman is een echte aanrader overigens, want via deze website ben ikzelf ook meer dan geslaagd. De Kastenman heeft een ongelooflijk grote keur aan mogelijkheden via de website en je kunt zodoende je geheel eigen bord samen laten stellen. Voor mij was het in elk geval perfect want ik kon precies de stijl kiezen die mijn zusje ook mooi zou vinden, een bord in de stijl die overeen kwam met haar eigen interieur, opdat ze het tenminste in haar woonkamer op zou willen hangen. De boodschap die ik op het tekstbord aanbracht is ook echt een motto dat haar op het lijf is geschreven, een motto dat onwijs goed bij haar past en waarvan ik hoop dat ze het zich nog vaak genoeg realiseert. Met een tekstbord als dit kun je er gewoonweg niet meer omheen!

images (28) dcwdecwe 3__18__ms2.rvf_1

Als je op zoek bent naar een ruime keuze in tekstborden, kijk dan zeker eens op de website van de Kastenman. Ik ken dit bedrijf zelf nog maar net, maar ik heb er een opdracht voor tekstborden uitgezet en die zijn zojuist in goede orde binnengekomen. Ik ben zeer tevreden over de resultaten, vind echt dat deze webshop mijn wensen tot in de puntjes heeft uitgevoerd. Ik kon op alle fronten aangeven hoe ik het graag wilde hebben en op alle fronten zijn ze ook aan mijn wensen tegemoet gekomen, en meer nog zelfs, hebben ze die overstegen. Geen wonder dus dat ik besloot een blog aan tekstborden te wijden en vooral de lezers erop te attenderen dat er een website bestaat waarop je dit heel netjes kunt laten uitvoeren. Ik kon het zelf op geen andere website goed vinden noch uit laten voeren en daarom ben ik er zo enorm over te spreken. Ik zou iedereen die een leuk idee heeft voor op tekstborden dan ook aanraden de website te bezoeken en te ondervinden wat een leuke resultaten hieruit naar voren kunnen komen. Zelf heb ik een bord voor mijn zus gemaakt en zij was helemaal dol van enthousiasme over het idee en de uitwerking ervan.