Wat is het toch moeilijk om een goed huis huren Breda te vinden. Ik dacht altijd dat het een grote stad was en dat het daarom wel makkelijk zou zijn om een huis te vinden. Er zijn tenslotte huizen genoeg in Breda, maar niets is minder waar. Wat was het moeilijk zeg. Maar toen ik over Klikvoorwonen.nl hoorde, veranderde dit helemaal!

Aanbod op Klikvoorwonen.nl

Op de site staan alle huizen en appartementen die zij op dat moment te huur hebben. Ik zag daar al gelijk woningen tussen staan die mij wel iets leken. Ik heb mezelf ingeschreven en daarna kon ik gaan reageren op de huizen. Ik dacht eigenlijk dat ik dan nog wel heel lang zou moeten wachten tot ik een huis toegewezen kreeg, maar dat was niet zo.

Huis toegewezen

Na enkele weken kreeg ik al een eerste woning toegewezen. Toen ik ging kijken, was het toch niet helemaal wat ik verwacht had. Dat heb ik doorgegeven en dat was geen enkel probleem. Na twee weken kreeg ik al een volgende woning toegewezen en dat was gelijk liefde op het eerste gezicht. Toen ik het huis aan de buitenkant zag, sprak het mij enorm aan en zodra ik binnenkwam, voelde ik me thuis. Dit was het huis waar ik wilde wonen! Dat huisaanbod accepteerde ik dus. Ik woon hier nu al enkele maanden met heel veel plezier! Als ik ooit weer een huis zoek, weet ik wel waar ik ga kijken!