Holland Warmte kent vele opties

Holland Warmte

Bij Holland Warmte hebben wij onze nieuwe ketel aangeschaft. Wij zijn hier erg tevreden over en daarom laat ik hier mijn bericht achter. Het is namelijk een zeer aan te raden adres. Je vindt hier de beste merken waarbij je een lage energierekening kunt verwachten. Er zijn veel modellen die aansluiten op jouw verbruiksbehoefte. Het is zelfs mogelijk om een cv ketel te huren.

Wij hebben gekozen voor de Nefit Trendline II HRC30 CW5. Wij hebben er ook voor gekozen om te kiezen voor de optie om de Nefit Easy erbij aan te schaffen. Hierdoor kunnen wij de temperatuur zelfs regelen met de smartphone. Het is toch een heerlijk idee om deze in te stellen als je weg bent van huis en ervoor kan zorgen dat het huis is verwarmt als je thuis komt.

Holland Warmte

Holland Warmte staat voor kwaliteit

Bij Holland Warmte merk je als klant dat zij staan voor kwaliteit. Niet alleen dankzij de goede merken maar ook in de vele opties die dit bedrijf biedt. Je kunt een uitstekende service verwachten en je hoeft ook niet bang te zijn dat je teveel betaald. 

Toen de ketel bij ons thuis werd geïnstalleerd, is dit op een vakkundige wijze gedaan. De monteur heeft ons van alles uitgelegd en toen de verwarming aankon om te testen, merkte wij hoe snel ons huis werd verwarmd. Wij verbaasde ons over de technieken en het functioneren.

Alleen nog maar genieten zonder omkijken

Dankzij Holland Warmte zitten wij er warmpjes bij en wij hebben totaal geen omkijken meer naar de ketel. Het onderhoud wordt namelijk ook door dit bedrijf uitgevoerd en met de lange garantie maken wij ons geen enkele zorgen. Het is zeker de moeite waard om eens op de website te kijken en dan zal je snel zien waarom wij zo tevreden zijn met onze aankoop.

Holland Warmte