Heeft u een overkapping met doek nodig?

Mijn man en ik wonen al een aantal jaar met veel plezier samen. Wij hebben een erg fijne relatie en ook het samenwonen bevalt ons beide heel erg goed. We hebben daarom een paar maanden geleden dan ook de keuze gemaakt op samen te gaan wonen. We waren eerst van plan om samen op zoek te gaan naar een koophuis in onze eigen omgeving. Dit lukte niet gelijk en daarom hebben we besloten om breder in onze omgeving rond te gaan kijken. Omdat wij beide zijn opgegroeid in Groningen en hier ook altijd hebben gewoond vonden we het wel lastig om hier weg te gaan. Toch hebben we een erg mooi huis gevonden, niet eens heel erg ver van Groningen. We zijn nu namelijk in Assen gaan wonen. Hierdoor konden we beide gewoon werkzaam blijven in ons huidige bedrijf. Assen is een erg leuke stad die veel mooie en leuke dingen te bieden heeft. Ons huis was eigenlijk bijna op alle fronten al instap klaar. Dit was heel erg fijn, we hebben namelijk gelijk de huur van ons huurhuisje op kunnen zeggen en we zijn toen begonnen met verhuizen. Wat erg fijn is aan deze woning is dat er weinig aan hoefde te gebeuren. Daarom hielden we best veel van ons spaargeld over om in andere dingen te gaan investeren. Zo hebben we bijvoorbeeld een heerlijke nieuwe boxspring gekocht. Dit was een investering die we anders nooit hadden kunnen doen. Ook wilden we graag investeren in onze tuin. We zijn beide echt buiten mensen en we wilden dan ook het liefste de tuin zo fijn mogelijk maken. Een van de dingen die we erg graag wilden realiseren in onze tuin was een overkapping met doek. Door deze overkapping met doek zouden we namelijk nog lang buiten kunnen zitten, ook als het slechter weer word en het regent. We hebben op het internet gezocht naar een overkapping met doek en zijn toen terechtgekomen op de site van suncircleprojects.nl. Via deze site hebben we een offerte voor een overkapping met doek aangevraagd.

Offerte aanvragen voor overkapping met doek erg eenvoudig via deze site

We hebben dus gelijk een offerte aangevraagd voor een overkapping met doek. De offerte heeft ons erg enthousiast gemaakt en wij hebben toen ook vrij snel al contact opgenomen met de medewerkers van dit bedrijf. De overkapping met doek zou op maat voor ons gemaakt worden. Toen deze eenmaal binnen kwam waren wij erg positief hierover. De kwaliteit van het doek is erg goed en de overkapping is heel erg mooi geworden. Wij zijn heel erg blij met onze aankoop en kunnen deze site dan ook alleen maar aanraden.

Zeker een aanrader

Wij hebben dus zeker een goede keuze gemaakt door de overkapping met doek via deze site te bestellen. Wilt u nou ook een overkapping? Ga dan;

  • naar de site van sun circle projects
  • bekijk vooral eens wat de verschillende mogelijkheden zijn
  • vraag vooral een offerte aan

Ik hoop dat u net zo enthousiast zult zijn als dat wij zijn!