Hangt er al een mooie eettafel lamp boven uw tafel?

Wij hadden vroeger eigenlijk altijd een lamp boven de eettafel hangen, maar we hadden er tot op voor kort nooit een op staan;. We besloten er wel een te gaan kopen, en dan een aan beide kanten van de tafel. We hebben een nogal grote eettafel want we hebben een gezin met een vader, moeder en vijf kindjes. Heel gezellig maar dan is een grote eettafel dus echt wel nodig, dat snapt u wel. We hadden dus een eettafel lamp nodig, een eettafel lamp die niet in de weg zou staan maar die ook genoeg licht voort zou brengen. Een eettafel lamp voor onze tafel hebben we via de site furnea.nl gekocht. Dit is een leuke site die meubelen verkoopt waaronder dus een eettafel lamp, maar ook banken, stoelen, tafels, vloeren, bedden en tv-meubels en nog veel meer natuurlijk. Ze verkopen diverse meubelmerken via de site en op die merken kunt u dus ook gewoon zoeken. Ook wooninspiratie, het woord zegt het al: inspiratie voor in en om het huis, hartstikke leuk voor wanneer u zelf geen inspiratie meer hebt. Ze hebben ook een meubel outlet, hier kunt u leuke meubels in de uitverkoop vinden. De site heeft ook een showroom voor wanneer u de meubelen eerst van dichtbij zou willen zien. U heeft 100 dagen bedenktijd, ze doen aan gratis bezorging en u kunt ook nog eens gratis retourneren plus u heeft 5 jaar garantie. U kunt rentevrij gespreid betalen als dit nodig is. Onze eettafel lamp was makkelijk besteld en we hadden de twee lampen dan ook snel in huis. U kunt het bedrijf mailen en bellen en ook nog eens met ze chatten via de site. U kunt zich registreren via de site en zo een account aanmaken. Ze geven aan op Facebook binnen 30 minuten te reageren. Door uw email adres achter te laten kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan krijgt u zo af en toe een email van ze. Met de kortingscode op de site krijgt u 5% korting op de gehele collectie, deze code kunt u via de site vinden, zo gedaan!

Heeft u ook een eettafel lamp nodig?

Dan is deze website misschien wel dé site waar u deze lamp of een van de andere mooie meubelen gaat bestellen. Ik ben super blij met onze lampen, ze staan prachtig op de eettafel en we genieten van het mooie licht dat ze verspreiden. De bestelling ging goed en toen ik belde met een vraag werd ik netjes te woord gestaan zoals het hoort. Ik ga hier zeker nogmaals bestellen!

Meer zien van wat ze te bieden hebben?

Dan moet u een keer langsgaan op de site, want:

  • Ze verkopen mooie meubelen en heel divers ook
  • U heeft 100 dagen bedenktijd
  • Ze bieden ook wooninspiratie aan

Gewoon een mooie site met mooie producten die ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. De levering ging soepel en snel en de garantie is lang, dat is ook heel fijn. Echt een aanrader dit bedrijf, super!