Goede bouten bij www.keilboutenshop.nl

Goede bouten bij www.keilboutenshop.nl

Ik heb vorige week een paar bouten besteld voor bij de kast die ik had gekocht. De bouten die ik had gekocht waren van goede kwaliteiten, maar toch baalde ik ervan dat ik de bouten er niet gewoon bij kreeg bij de kast. Overigens konden jullie daar niks aan doen natuurlijk, maar toch irriteerde het mij. Ik ben wel heel erg blij dat ik snel bouten kon halen bij jullie en die waren nog eens goedkoop ook nog eens. Vergeleken andere bedrijven was er een groot logo (21)verschil dus een groot compliment voor jullie! Ook waren de bouten nog eens snel geleverd. Ik hoefde maar een paar dagen te wachten en toen stonden ze al aan de deur bij mij. Verder zag ik dat jullie nog meerdere dingen hadden en aangezien een vriend van mij veel doet met klussen zal ik zeker doorgeven dat hij hier goede bouten kan halen. Hij vroeg laatst al aan mij of een een bedrijf wist die goede bouten had voor een mooie prijs, maar nu weet ik dat dus. Voor mensen die twijfelen aan dit bedrijf, kijk dan gewoon eventjes naar de recensies, want dat zegt genoeg vind ik. Ook vind ik www.keilboutenshop.nl een overzichtelijke site waar je alles makkelijk kan vinden. Ze hebben alles op voorraad en je hebt veel keuze uit verschillende dingen. Ik wil jullie in iedere geval heel erg bedanken en als ik nog wat nodig heb dan weet ik jullie te vinden!