Goede alarmsysteem was noodzakelijk

Wat een leuke feest is geweest is geëindigd in een drama bij thuiskomst. Helaas hebben inbrekers dit keer ons huis gevonden en werkelijk alles meegenomen in wat mogelijk was voor hun. Wat uiteindelijk voor mij aardig wat stress heeft opleverd toen we eindelijk in bed konden liggen aangezien ik wist dat ze door het hele huis zijn geweest. De volgende dag heb ik ook gelijk gezocht op het internet naar een alarmsysteem wat werkzaam is voor in ons huis, dit wilde ik namelijk niet nog een keer meemaken.credexlogo

Zoekend op mijn telefoon

Vanwege het feit dat ze werkelijk alles qua elektronica hebben meegenomen moest ik op mijn telefoon, die ik toevallig meegenomen had, zoeken naar een alarmsysteem wat werkt. Ik ben dan ook terecht gekomen op de website van credexalarmsystems.eu waar ze een ruim assortiment aan systemen hebben wat wellicht geschikt is voor onze woning. Ik moet wel zeggen dat ik totaal geen idee heb welk systeem het beste is om aan te schaffen. Diverse systemen gezien bij hun op de website maar daar werd ik niet direct mee geholpen. Mijn besluit was dan ook om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf in de hoop dat ik telefonisch geholpen kon worden.home-oasis-kit

Wij hebben dan ook telefonisch te horen gekregen dat we het beste een OASIS systeem konden bestellen. Mede dankzij een duidelijke advies hebben we dit dan ook besteld. Hopelijk geeft het ons weer de rust terug die we al een tijdje kwijt zijn.Jablotron-100