Gelukkig heeft Seniorenhulp ons geholpen!

Seniorenhulp

Hebben jullie al eens kennis gemaakt met Seniorenhulp? Wij zijn erg tevreden met hun service. Mijn opa moest gaan verhuizen en daar kwamen wij zelf te laat achter. Opa had ons helemaal niets verteld. Hij is erg vergeetachtig, maar moest al binnen een week zijn appartement uit. De organisatie heeft gelijk bij gesprongen en kon mijn opa al snel verhuizen. Dat is echt een perfecte service als je het mij vraagt! Het is geweldig om te zien hoe goed deze mensen met senioren om gaan. Zij hebben behalve het verhuizen ook het appartement uitstekend achter gelaten. Alles werd nog eens schoon gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigen en het laatste vuil wegbrengen. Daarnaast hebben zij ook de verhuizing soepel laten verlopen. Zij kwamen met de verhuisdozen aan en mijn opa heeft niets hoeven doen. Dat is nog eens anticiperen op je doelgroep!

Seniorenhulp

Seniorenhulp stond direct klaar

Omdat Seniorenhulp voor mijn opa direct klaar stond, zijn er geen problemen voorgevallen. Ik ben deze organisatie natuurlijk eeuwig dankbaar. Als mijn opa toch wat eerder had laten weten dat hij moest verhuizen, dan had ik niet in de stress gezeten! Gelukkig was het nergens voor nodig en bestaan er dit soort organisaties. Daarom wilde ik jullie hierover vertellen. Misschien kun jij hier iemand in jouw omgeving mee tippen, of heb jij er zelf wel eens iets aan. Je kunt ook een keer op de website kijken om te zien wat zij allemaal voor jou of een geliefde kunnen doen. Het dienst aanbod is erg breed. Dat had ik zelf echt niet verwacht!

Seniorenhulp

Contact opnemen

Moet jij of iemand in jouw omgeving ook verhuizen of zijn er andere problemen waar je tegenaan loopt? Je kunt Seniorenhulp altijd een keer bellen om om advies en hulp te vragen. Bekijk de website voor alle contact informatie, dit is zo geregeld!