Geen stress voor oplevering huurwoning!

senioren

Er is geen stress meer nodig voor de oplevering huurwoning. Dit kan als je al een dagje ouder bent een nare bezigheid zijn omdat er veel fysieke kracht voor nodig is en vaak moet het binnen een aantal dagen gebeuren. Voor de oplevering huurwoning kan je Seniorenhulp Nederland inschakelen. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in dit soort opleveringen en verhuizingen van ouderen en ook alles in huis heeft om dit zo goed mogelijk te doen.

seniorenhulp 4

Oplevering van je huurwoning

De oplevering van je huurwoning kan veel gedoe zijn. Er moeten veel dingen gebeuren en het moet er weer precies zou uitzien als dat het deed toen je er kwam wonen. Dit is best een klusje dus hiervoor schakelen veel ouderen hulp in. Seniorenhulp Nederland helpt jouw opa en oma hier graag bij. Van begin tot eind zorgen ze dat ze zorgeloos kunnen verhuizen, en ook hier kunnen ze hulp bij geven. De volgende 6 werkzaamheden verrichten ze bij de oplevering van een huurwoning.

  • De selectie en het transport van bruikbare goederen
  • Het afvoeren van onbruikbare goederen via officiële kanalen
  • Het verwijderen van vloerbedekkingen, zoals tapijt, laminaat, parket en onderlagen
  • Schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken
  • Het demonteren van niet-originele zaken (denk aan schroeven, lampen en gordijnen)
  • De uitvoering van herstelwerkzaamheden

Mochten er spullen zoek zijn geraakt, zoeken de medewerkers met plezier de oude woning, verhuisspullen, en de nieuwe woning voor je af. Zo kunnen jouw opa en oma zorgeloos genieten van hun woning!

seniorenhulp 3