Gebruik geen agressieve middelen

Keramische tegels schoonmaken

Wanneer je denkt aan keramische tegels schoonmaken kun je denken aan verschillende manieren van schoonmaken, is het de dagelijkse schoonmaak of moet je de vloer schoonmaken na een grote verbouwing. In de webshop van steenschoon.nl heb je voor elke schoonmaakbeurt wel een goed middel, je moet er wel rekening mee houden dat je een grote schoonmaak maar een keer doet. De rest van het onderhoud kun je doen met schoonmaakmiddelen die zijn bestemd voor dagelijks gebruik.

Keramische tegels schoonmaken

Kiezen van een schoonmaakmiddel

Bij het kiezen van een schoonmaakmiddel is het verleidelijk om een middel te nemen wat lekker ruikt of geschikt is om alles mee te reinigen, toch kun je voor dagelijks onderhoud van je vloer een neutraal middel nemen. Hiermee voorkom je dat er een laagje over de vloer heen komt, iedere schoonmaakbeurt van de vloer wordt dit laagje erger. Natuurlijk zijn er wel middelen te koop die dit laagje kunnen verwijderen, maar voorkomen is ook in dit geval beter dan genezen.

Goed onderhoud hoeft niet veel te zijn

Het onderhoud van een vloer met keramische tegels hoeft niet te betekenen dat je veel onderhoud moet plegen, keramische vloeren staan er juist om bekend dat zij eenvoudig zijn te onderhouden. Met een goed schoonmaakmiddel van steenschoon.nl hoef je de vloer geen intensieve schoonmaakbeurten te geven, periodiek onderhoud is voldoende om altijd te genieten van een mooie vloer in je woning. In de webshop vind je voor alle verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden de perfecte middelen om het gemak nog groter te maken.