raamfolie-badkamer-deur-raam-220x150Een tijdje geleden schreef ik een blog over raamfolie dat ik maakte voor klanten, dit keer heb ik voor mijzelf eens gekeken of ik een leuk ontwerp kon bedenken voor op de ruit naast de voordeur zodat het er wat sfeervoller uit ziet van buitenaf. Ik ging toen eens op de website kijken van een bedrijf dat veel keuze had uit soorten folie en ontwerpen die je zelf kon samenstellen. Na een paar uur goed te hebben nagedacht kwam ik met een heel vrolijk maar bescheiden ontwerp die ik heb opgestuurd om te laten maken in folie.Raamfolie_Gesneden_Logo_website_buitenkant-220x150

goede en snelle service

Na dat ik mijn bestelling had afgerond kon ik het geduld niet meer op om te wachten tot ik mijn eigen ontworpen raamfolie binnen had, gelukkig is de service erg snel bij dit bedrijf en had ik het binnen een paar werkdagen al binnen. Er zat ook een gratis aanwrijf-spatel bij waarmee je de folie heel makkelijk kon aanwrijven op het raam zonder dat er vouwen of beschadigingen opkwamen, daar was ik erg blij mee want het zou zonde zijn als het kapot ging. Na het aanbrengen van het folie was ik erg enthousiast over het eindresultaat, het zag er schitterend uit ! Al snel kwam er visite langs die ook helemaal weg waren van het ontwerp en die er zelf ook over nadachten om raamfolie te nemen voor een wat bijzondere ruit. Ik raad het iedereen aan die eens iets anders wilt met zijn of haar woning en die het wat wilt opvrolijken !
windowdeco-4001