Een goede dierenwinkel nabij Amersfoort

dierenwinkel Amersfoort

Al een tijd kom ik bij de dierenwinkel nabij Amersfoort. Eigenlijk kan je dit niet echt een zaak noemen waar je alles kan halen voor je hond, kat , vogel of paard. Ook kan je hier goed terecht voor alles voor in de tuin, zoals bloemen en plantjes. Dus een tuincentrum is hier ook op zijn plaats. De naam van dit bedrijf is Welkoop en ik kom hier altijd graag even rondsnuffelen.  Vaak kom ik met veel en veel meer spullen thuis dan op mijn lijstje stond. Maar daar heb ik dan totaal geen spijt van, je moet zelf maar eens hier gaan kijken en je weet precies wat ik bedoel. dierenwinkel Amersfoort

Wat een top bedrijf

Vandaag moest ik weer even langs de dierenwinkel nabij Amersfoort. Mijn honden waren bijna door de 20 kilo zak met voer heen. Aangezien zij dit voer alleen maar het lekkerste vinden, waag ik mij er niet aan om een ander merk in huis te halen. Per slot zijn deze zakken deze week in de aanbieding en dat scheelt best wel veel. Terwijl ik de zakken in de kar aan het tillen was kwam er een behulpzame medewerker die deze taak van mij over nam. Er werd zelfs gevraagd of hij deze ook in mijn auto moest zetten, maar daar heb ik voor bedankt.