Een enorme variatie in de hortensia

Een enorme variatie in de hortensia

image
Ik heb wel vaker bij de TuinplantenWinkel besteld en elke keer weer ben ik zeer tevreden over de geleverde service. Zo heb je er de aangroeigarantie, die erin voorziet dat je een garantie krijgt over de groei van de plant. Ze garanderen hiermee de kwaliteit van de geleverde planten, waar ze voor in staan. Er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden aan verbonden, zo moet je zelf geen rariteiten uithalen met de planten. Ikzelf heb best verstand van tuinieren en er is hier in de tuin nog nooit iets misgegaan. Zo bestelde ik onlangs een grote hortensia voor in de voortuin, niets zo mooi bij een jaren dertig huis als je een grote, witte hortensia in de voortuin hebt bloeien. Niet alleen voor het aangezicht van het huis staat dit soort witte bollen werkelijk prachtig, maar ook kunnen we er zelf vanuit de woonkamer nog enorm van genieten. Bovendien bloeit de hortensia heel lang en is ie winterhard, hij bloeit het volgende voorjaar gewoon weer. Bij de TuinplantenWinkel hebben ze erg veel verschillende soorten van de hortensia en ik ben erg blij met het enorme aanbod van deze online winkel, erg blij dat de keuze zo reuze is en dat ik dus precies het soort bloemen kan bestellen waar ik mijn oog op heb laten vallen. Ik houd altijd wel van variatie in de tuin en dus heb ik gelijk voor achter ook een hortensia gekocht, maar ditmaal een met paarsblauwe bloemen, toch weer heel anders dan de sereen witte natuurlijk. Ik kan het iedereen aanraden de planten bij de TuinplantenWinkel te bestellen, de voorwaarden zijn er erg positief. Zo leveren ze de bestelde planten al binnen twee tot vier werkdagen en krijg je korting op je bestelling boven een bepaald bedrag.